top of page
Oferim masaje terapeutice care se concentrează pe promovarea sănătății generale și a bunăstării. Masajele noastre sunt concepute pentru a reduce stresul, a crește circulația, a elibera tensiunea și a restabili echilibrul corpului și minții. 

Relaxați-vă, întineriți și reîmprospătați-vă corpul

Tratamentele noastre de masaj de la Relax Holistic Atelier sunt adaptate nevoilor și preferințelor dumneavoastră specifice. Credem că o abordare personalizată este cheia pentru a debloca întregul potențial al corpului tău. Vino la o sesiune și experimentează singur beneficiile tratamentelor noastre personalizate.

TRATAMENTE

Dacă ești în căutarea unor modalități naturale de a-ți îmbunătăți sănătatea și starea de bine, vino să ne vizitezi la Relax Holistic Atelier. Tehnicile noastre de reflexoterapie se concentrează pe abilitățile naturale de vindecare ale corpului pentru a vă ajuta să eliberați tensiunea și să găsiți echilibrul interior. Abordarea noastră este adaptată nevoilor dvs. unice, astfel încât să vă puteți aștepta la îngrijire și sprijin personalizate pe tot parcursul călătoriei către sănătate. 

Reflexoterapie

01  DETOXIFICARE

02  SPRIJIN SISTEMULUI IMUNITAR

03  REDUCEREA STRESULUI

04  FERTILITATE

 

 

Terapeuții noștri cu experiență sunt pricepuți să ofere servicii personalizate care sunt concepute pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră specifice. Folosim numai uleiuri, loțiuni și creme de cea mai înaltă calitate pentru a ne asigura că experiența ta este luxoasă și liniștitoare. 

Masaj terapeutic și de semnătură

01  REDUCEREA DURERII

02  RANGE DE MIȘCARE ÎMBUNĂTĂȚIT

03  POSTURA ÎMBUNĂTĂȚITA

04  RECUPERARE MAI RAPIDA

La Relax Holistic Atelier, credem că masajul este o parte esențială a menținerii stării generale de bine. Oferim o varietate de servicii, inclusiv masaj pentru cupluri în camera noastră privată pentru cupluri și sauna noastră cu infraroșu de top, care vă va ajuta să eliminați toxinele și să vă eliberați de stres.

Cupluri si alte servicii specializate

01  RELAXARE 

02  REDUCEREA INFLAMATIEI ȘI EDEMULUI

03  DETOXIFICAREA

04  REDUCEREA STRESSULUI

ALEXANDRA ZAHARIA, FONDATOARE

Alexandra are peste 20 de ani de experiență, cu o listă de clienți care include Chelsea Football Club, VIP-uri și membri ai Familiei Regale. La Atelierul nostru liniștit, folosim numai produse și tehnici de cea mai înaltă calitate, asigurând o experiență relaxantă și întineritoare de fiecare dată. Contactați-ne astăzi pentru a rezerva un tratament spa și pentru a vă începe călătoria către adevărata relaxare.

POVESTELE CLIENȚILOR NOȘTRI

HANNA M, 36 de ani

Folosiți acest spațiu pentru a împărtăși un citat despre companie, produsele sau serviciile sale. Introduceți o ofertă de la un client sau client real aici pentru a construi încredere și a câștiga vizitatorii site-ului.

„INCREZATOR SI PUTERNIC”

TARA S, 41

Folosiți acest spațiu pentru a împărtăși un citat testimonial despre afacere, produsele sale sau serviciile sale. Introduceți o ofertă de la un client sau client real aici pentru a construi încredere și a câștiga vizitatorii site-ului.

„DIN POLO DE PROFESIONALITATE”

Folosiți acest spațiu pentru a împărtăși un citat testimonial despre afacere, produsele sale sau serviciile sale. Introduceți o ofertă de la un client sau client real aici pentru a construi încredere și a câștiga vizitatorii site-ului.

DANIELA S, 42

„SCHIMBĂTORUL VIAȚII”

bottom of page