top of page

ATELIERUL NOSTRU

Îngrijire bazată pe rezultate care vă pune sănătatea în centru

CE OFERIM

01

ECHIPĂ EXCEPȚIONALĂ DE EXPERȚI

Terapeuții noștri sunt pregătiți riguros de către fondator și selectați manual pentru a se asigura că primiți tratamente de înaltă calitate, care sunt în concordanță cu filozofia noastră de bunăstare holistică. Ne mândrim cu crearea unui mediu liniștit și pașnic în care vă puteți relaxa și elibera. de stres.

02

TEHNICI DE MASAJ ȘI REFLEXOLOGIE DOVEDITE

Fondatoarea noastra, prin cunoștințele sale de anatomie și fiziologie, a creat o varietate de tehnici care răspund nevoilor individuale ale fiecărui client. Terapeuții noștri autorizați folosesc elemente de reflexologie tradițională și tehnici de masaj pentru a produce o experiență personalizată, de înaltă calitate, pentru fiecare client. 

03

ECHIPAMENTE ȘI ULEIURI DE MARE CALITATE

Relax Holistic Atelier oferă o abordare unică a terapiei prin masaj, folosind scaune și paturi specializate care pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor dumneavoastră specifice. Uleiurile noastre naturale, de înaltă calitate, sunt atent selectate pentru a se asigura că masajul dumneavoastră nu este doar relaxant, ci are și beneficii terapeutice.

FA CUNOSTINTA CU ECHIPA

bottom of page